Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Engelhard en ik woon samen met mijn man en dochter in Haelen, Limburg. Toen het vak ‘Professional Organizer’ op mijn pad kwam wist ik het meteen: Dit is het, dit ben ik!

Start » Over mij

Terug naar de basis

Toen in 2021 het beroep Professional Organizer op mijn pad kwam wilde ik daar graag mijn werk van maken. Ik ben van nature een opgeruimd persoon en het creëren van overzicht en structuur gaat als het ware automatisch. Daarnaast ben ik moeder van een zorgintensief kind en weet ik hoe stressvol een situatie soms kan zijn. Hoe houd je dan rust en balans? Dat kan lastig zijn. Maar door overzicht te creëren, ontstaat er een basis. En met een goede basis kun je meer aan dan je denkt.

Rust, ruimte en overzicht in je huis en hoofd

Als ervaringsdeskundige op het gebied van mantelzorg weet ik hoe fijn het is wanneer iemand met je meedenkt en een stukje zorg uit handen neemt. Daarom bied ik praktische en persoonlijke begeleiding voor het krijgen van rust, ruimte en overzicht in je leven. Zodat je tijd overhoudt om dingen te doen die je leuk vindt en jou energie geven. Je staat er niet alleen voor!

Samen gaan we aan de slag, je zult merken dat je er echt profijt van gaat hebben.

Herken je aspecten uit mijn verhaal? En heb je behoefte aan verandering? Samen zetten we die belangrijke eerste stap.