Over mij - Monique Engelhard - Professional Organizer

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Engelhard en ik woon samen met mijn man en dochter in Haelen, Limburg. Toen het vak ‘Professional Organizer’ op mijn pad kwam wist ik het meteen: Dit is het, dit ben ik!

Start » Over mij

Terug naar de basis

In 2021 ontdekte ik het beroep van Professional Organizer en wist ik meteen dat dit mijn droombaan was. Ik ben van nature georganiseerd en het creëren van overzicht en structuur gaat bijna automatisch. Ik besloot mijn passie voor ordenen en organiseren om te zetten in mijn werk. Daarnaast ben ik moeder van een zorgintensief kind en weet ik hoe stressvol een situatie soms kan zijn. Hoe houd je dan rust en balans? Dat kan lastig zijn. Maar door overzicht te creëren, ontstaat er een basis. En met een goede basis kun je meer aan dan je denkt. Ik heb gemerkt dat door structuur te creëren er overzicht ontstaat en ik hierdoor meer tijd overhoudt voor de dingen die ik leuk vind en waar ik energie van krijg.

Rust, ruimte en overzicht in je huis en hoofd

Als professional organizer en opruimcoach combineer ik zowel praktische organisatie- als coaching aspecten om mensen te helpen bij het opruimen, organiseren en optimaliseren van hun leefruimtes. Mijn doel is om niet alleen de fysieke ruimte te transformeren, maar ook om begeleiding, motivatie en ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen van nieuwe gewoonten en het behouden van een georganiseerde levensstijl. Door een combinatie van praktisch advies, beslissingsondersteuning en coachende technieken zorg ik ervoor dat mijn klanten niet alleen hun ruimtes transformeren, maar ook vaardigheden ontwikkelen om opgeruimd te blijven op de lange termijn. Het is mijn passie om anderen te helpen een georganiseerd, functioneel en rustgevend thuis te creëren waarin ze zich prettig voelen.

Ik heb veel ervaring in het organiseren van verschillende ruimtes en situaties. Waarbij ik op een efficiënte en effectieve manier te werk ga. Ik ben ervan overtuigd dat een opgeruimde en georganiseerde omgeving stress kan verminderen en je een gevoel van rust en controle geven. Als je moeite hebt om te beginnen of als je simpelweg de tijd er niet voor hebt, help ik je graag op weg.

Een georganiseerd bestaan binnen handbereik, ontdek hoe een professional organizer kan helpen bij het optimaliseren van je leef- en werkomgeving!