Werkwijze - Monique Engelhard - Professional Organizer

Hoe werkt professional organizen?

Professional organizing kan worden toegepast op verschillende gebieden, zoals kantoren, huizen, kasten, garages, digitale bestanden en papieren administratie. Dit is afhankelijk van de behoeften en doelen van de klant. Over het algemeen helpt professional organizing bij het vereenvoudigen van je leven en het creëren van een georganiseerde omgeving die de productiviteit en welzijn bevordert. Lees hier meer over de werkwijze.

Start » Werkwijze

Als je het gevoel hebt dat je omringd bent door te veel spullen en niet weet waar te beginnen met opruimen en organiseren, kan ik je helpen om te sorteren, te beslissen wat weg kan en wat te bewaren. Vervolgens een systeem te creëren om je spullen op een efficiënte manier op te bergen. Ook wanneer je een drukke agenda hebt en geen tijd hebt om je ruimte te organiseren en bij te houden, kan ik je helpen bij het creëren van een systeem dat gemakkelijk te onderhouden is en past bij je levensstijl en schema. Zodat je meer tijd en energie hebt om je te concentreren op wat belangrijk is voor jou.

Wil je liever het organizen compleet uitbesteden, dan kan dat ook. Ik heb veel oog voor detail en zorg ervoor dat de ruimte er mooi en stijlvol uitziet, terwijl tegelijkertijd de functionaliteit wordt verbeterd!

Mijn werkwijze

 1. Kennismakingsgesprek
  Tijdens ons kennismakingsgesprek vertel je over jouw persoonlijke situatie. Waarbij de behoeften, doelen en uitdagingen worden besproken. Dit zal helpen om een plan op te stellen om de ruimte of systemen te organiseren.
 2. Analyse
  We bespreken welke veranderingen er nodig zijn om de gewenste resultaten te bereiken. Hiervoor zal ik de ruimte of systemen analyseren en beoordelen.
 3. Sorteren en uitvoeren
  We gaan samenwerken om de spullen in de ruimte te sorteren en te beslissen wat er moet worden weggegooid, gedoneerd of bewaard. De spullen die bewaard moeten worden, ga ik organiseren en opslaan op een manier die de functionaliteit en esthetiek van de ruimte verbetert.
 4. Evaluatie
  Na afloop blikken we even terug. Ben je tevreden over het resultaat? Je krijgt tips en technieken om de georganiseerde ruimte te behouden en ik zal je ondersteunen bij het integreren van nieuwe gewoonten en routines om de organisatie te behouden.

Maatwerk

Iedere persoon of situatie is anders, daarom is mijn aanpak altijd 100% maatwerk. Afhankelijk van jouw wensen en behoeftes spreken we een vast tarief af. Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik je hier al meer over vertellen. Wil je graag meer informatie neem geheel vrijblijvend contact op!
Mijn werkgebied omvat Limburg en de omliggende regio’s. Of je nu in Limburg zelf woont of in de nabijgelegen gebieden, ik sta klaar om je te helpen bij het creëren van een georganiseerd en evenwichtig leven.

Nederlandse Beroepsvereniging van Professionel Organizers (NBPO)

Als Professional Organizer ben ik aangesloten bij de NBPO en werk volgens de gedragscode van deze vereniging.