Hoe werkt professional organizen?

Voor veel mensen is het een behoorlijke stap om hulp te vragen. Daarom probeer ik de drempel zo laag mogelijk te houden. Dit doe ik door geen oordeel te hebben over jouw situatie. Je hoeft je nergens voor te schamen, dingen ontstaan soms terwijl je het niet in de gaten hebt. Wees trots op jezelf dat je nu de eerste stap zet om jouw situatie samen aan te pakken. Lees hier meer over de werkwijze.

Start » Werkwijze

Ups en downs horen nu eenmaal bij het leven, dat zal altijd zo blijven. Hier op een goede manier mee omgaan kan soms lastig zijn. Door het creëren van overzicht krijg je weer controle en grip. Even terug naar de basis, dat is waar ik jou bij ga helpen.

Mijn werkwijze

 1. Kennismakingsgesprek
  Tijdens ons kennismakingsgesprek vertel je over jouw persoonlijke situatie en breng ik de hulpvraag in kaart.
 2. Plan van aanpak
  We bespreken jouw behoeften en leggen afspraken vast in een concreet stappenplan, afgestemd op jouw wensen.
 3. De uitvoer
  Samen gaan we aan de slag. Ik adviseer, begeleid en help je bij het maken van keuzes om jouw doel te behalen.
 4. Evaluatie en nazorg
  Na afloop blikken we even terug: Ben je tevreden over het resultaat? Eventueel blijf ik betrokken en bereikbaar voor vragen.

Maatwerk

Iedere persoon is anders en loopt tegen andere uitdagingen aan. Daarom is mijn aanpak altijd 100% maatwerk. Afhankelijk van jouw wensen en behoeftes spreken we een vast tarief af. Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik je hier al meer over vertellen. Wil je graag meer informatie neem geheel vrijblijvend contact op!

Nederlandse Beroepsvereniging van Professionel Organizers (NBPO)

Als Professional Organizer neem ik geen beslissingen. Deze verantwoordelijkheid ligt bij jou. Ik ondersteun bij het maken van de juiste keuzes om jouw doel te behalen. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met jouw situatie. Ik ben aangesloten bij de NBPO en werk volgens de gedragscode van deze vereniging.