Welkom bij mijn veelzijdige blog, waar ik graag verschillende onderwerpen bespreek die zowel informatief als inspirerend zijn. Mijn doel is om op een creatieve en expressieve manier mijn gedachten en ideeën te delen, met als uiteindelijke doel persoonlijke en professionele groei te bevorderen. Ik geloof dat door het delen van mijn kennis en ervaringen, ik anderen kan inspireren en aanmoedigen om nieuwe inzichten te verkrijgen. Voel je vrij om je gedachten en ideeën te delen door een reactie achter te laten onder de blogposts die je interesseren.

Mantelzorger op vakantie,

Wanneer je als mantelzorger op vakantie wilt heb je een aantal opties. Allereerst kun je nagaan of er iemand in de familie, vriendenkring de zorg tijdelijk wil/kan overnemen. Wanneer dit geen optie is kun je ook denken aan een thuiszorgorganisatie.

Verzamelwoede

Onthoud dat het doorbreken van verzamelwoede niet gemakkelijk is en tijd kost. Blijf gemotiveerd en beloon jezelf wanneer je vooruitgang boekt.

Een kleinere woning

Verhuizen naar een kleinere woning is een enorme stap. Afscheid nemen van je vertrouwde woning/omgeving kan best lastig zijn. Daarnaast is het in deze tijd een hele opgave om een geschikte woning te vinden.

Workflow optimaliseren

Een effectieve workflow kan helpen om de productiviteit te verhogen, de kwaliteit van het werk te verbeteren, fouten te verminderen en tijd en middelen te besparen, maar ook het succesvol afronden van projecten.

Tijdmanagement

Tijd is kostbaar. We kunnen ons geld, onze bezittingen en ons succes vergroten, maar de hoeveelheid tijd die we hebben niet.

Schoonmaak kriebels

Aan het einde van de winterperiode, zodra de eerst zonnestralen in het huis te zien waren ging men aan de slag om het hele huis eens goed schoon te maken.

Papierloze administratie

Vind jij het helemaal niet handig om je administratie te sorteren en vervolgens op te bergen, omdat je misschien na verloop van tijd de juiste documenten niet terug kunt vinden of misschien simpelweg niet de ruimte hebt om deze op te bergen? Dan is een papierloze administratie wellicht iets voor jou.

Creëer werkplezier

Werkplezier is het gevoel van voldoening en tevredenheid dat je ervaart wanneer je het werk leuk vindt. Het omvat de mate waarin je kunt genieten van je werk, je betrokken voelen bij de organisatie en een gevoel van doelgerichtheid en zingeving hebt.